Beste Moodboard Award 2017

december 21, 2017 in Interifleur door Interifleur_Advies

Voor de detaillistenbeurs ‘Interieur Collectie Dagen’ in Gorinchem kreeg Interifleur met nog 2 andere stylisten de leuke opdracht van BNS Crisp om een megagroot moodboard te maken voor de toegangshal. Het doel was om fabrikant en stylist dichter bij elkaar te brengen. Er was een ‘Beste Moodboard Award’ in het vooruitzicht gesteld. En natuurlijk wilde Interifleur deze prijs bemachtigen. Van tevoren regelden we een uitgebreid assortiment stalen, zodat onze werkruimte meer begon te lijken op een goed gevuld pakhuis.

Vol verwachting meldden we ons de 1e opbouwdag bij het evenementengebouw, waar we al gauw tot de ontdekking kwamen dat er nog niets was geregeld. Daar stonden we dan in de startblokken in een hal waar tientallen standbouwers een oorverdovend lawaai produceerden. Na een paar uur geduldig wachten en de nodige koppen koffie verder werden er grote houten platen voor ons gebracht en konden we eindelijk aan de slag. Onze opdracht was uit te gaan van op het bord aangebrachte foto’s met als thema ‘Romantic Awareness’. Veel verschillende stalen kregen een plekje op ons moodboard: van krijtverf, behang, gordijn- en meubelstoffen tot vloerbedekking en zelfs panelen houten vloeren. En we wonnen!

De coördinator van de beurs schreef: ‘Bij de ingang van de beurs konden exposanten en bezoekers drie verschillende moodboards op hun gemak bekijken en hierop stemmen. De opdracht was om een trend tot leven te brengen en/of bewustwording bij de bezoeker te creëren en te inspireren. Fleur van der Hulst-de Vries van Interifleur slaagde hier volgens de jury het beste in en ging met de award naar huis.’