Filmpje?

januari 4, 2017 in Interifleur door Interifleur_Advies

Interifleur kwam heel toevallig in contact met een talentvolle vlogger: Sander Scalzi van 11 jaar. Kijkend naar zijn grappige filmpjes op Youtube bedachten we dat het leuk zou zijn als hij een filmpje  zou maken over de manier waarop Interifleur een restyling doet. Zijn beslissing op ons verzoek was snel gemaakt, hij vond het een leuk idee. Bespreken van het draaiboek vooraf vond Sander niet echt nodig. Nee hoor, hij wist al direct hoe hij de opnames wilde gaan maken. Wel nieuwsgierig hoe hij het zou gaan doen, hebben we ons dus maar overgeleverd aan zijn ideeën.

Op de afgesproken dag bepaalde hij als een volleerd regisseur de verschillende takes voor binnen en buiten. Hij bleef er zelf heel rustig bij en liet ons op zijn aanwijzingen door het beeld bewegen. Binnen korte tijd meldde hij dat hij tevreden was met het resultaat en wij dus klaar waren met onze restyling. Nog een paar beelden met tekst voegde hij op eigen initiatief toe.

Op onze vraag hoe lang het zou duren voordat Sander het complete filmpje met muziek en tekst klaar zou hebben, kwam het verrassende antwoord dat dit nog een paar minuten was. Hè kan dat dan zo snel? Terwijl wij alle spullen vast verder inpakten zat onze regisseur ontspannen op de bank het filmpje af te monteren.

Interifleur vond het een leuke ervaring om met Sander te werken. Het verrassende resultaat kreeg natuurlijk een plek op onze website.