Interifleur op vtwonen&designbeurs

november 2, 2017 in Interifleur door Interifleur_Advies

De vtwonen&design beurs gemist? Jammer want Interifleur gaf er woonadviezen en wat was er veel belangstelling (40 adviesgeprekken).

Het begon allemaal een maand voor de beurs met een briefing in het trendy gebouw van Sanoma Media, de uitgever van o.m. het blad vtwonen. Op de eerste beursdag was er een korte rondleiding voor alle stylisten. We bezochten de vtwonen stand, waar  de bekende stylisten nog even heel druk in de weer waren voor de officiële opening. Het Adviesplein was onze plek, waar de mensen al snel in de rij stonden voor hun afspraak. Het was een uitdaging om elk half uur te schakelen en steeds nieuwe specifieke woonvragen te beantwoorden. Fijn om te merken dat de reacties op de woonadviezen van Interifleur steeds super positief waren.

Even snel nog op de beurs rondgekeken waar we een voortzetting van de ‘groen’ trend zagen, zoals jungle, botanical en greenliving. Ook voldoende inspiratie voor elke smaak, van minimalistisch industrieel tot over de top romantisch. Opvallend waren de stoere zwart-wit stand van Loods 5 en de stand van Mandala stencils. De toepassing van een Mandala sjabloon was al te zien bij ‘vtwonen weer verliefd op je huis’.

Interifleur kijkt voldaan en met veel plezier terug op de lange beursdagen en aan al die enthousiaste mensen. Heb jij al advies van Interifleur gekregen op de beurs of heb je spijt dat je toch niet bent gegaan? Heb je woonvragen die niet kunnen wachten tot de volgende beurs? Neem dan gewoon even contact met ons op via www.interifleur-verkoopstyling.nl, want wij zijn er altijd.