Trend in 2019?

november 4, 2016 in Interifleur door Interifleur_Advies

img-20161122-wa0000Interifleur heeft een leuk gesprek gehad met vtwonen-styliste Marianne Luning, bekend van het SBS6-woonprogramma op zondagavond. Zij laat bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. Wij vroegen haar of zij ook zoveel informatie haalt uit een moodboard. Ja, zo’n plakwerkje is ook voor haar een goed uitgangspunt. Je ziet dan dat de een houdt van transparant, de ander van minimalistisch of juist van een overvloed aan spullen. Fijn te weten dat alles mag zolang je interieur maar in harmonie is. Het belangrijkste is dat je je er prettig in voelt.

In kleur zie je duidelijke trends met nog steeds veel ‘vervuilde’ tinten zoals groen, blauw, grijs en poederroze. Hoe eenvoudig is het om je felrode wand in een paar uur om te toveren tot een actuele eyecatcher? Probeer wel om het contrast bij aangrenzende muren niet te hard te maken; combineer bijvoorbeeld petrol met warm grijs. Vind je het lastig, dan zorgt een bezoek aan de 15 vtwonen stijl studio’s bij Eijerkamp voor veel inspiratie. Voor persoonlijk interieuradvies komt Interifleur bij je thuis.

Veel mensen volgen de woontrends, zoals bijvoorbeeld de bijzettafeltjes, krukjes, draadmanden en niet te vergeten de planten. Maar wie bepaalt nu een woontrend? De bekende woontrendgoeroe Lidewij Edelkoort is ons 3 jaar vooruit en verzamelt haar informatie over de hele wereld. Dus gek idee dat zij nu al weet hoe ons huis er in 2019 trendy uit zou kunnen zien.