InteriFleur Wie zijn Wij

WIE ZIJN WIJ?

Fleur de Vries, is trotse eigenaar van Interifleur een interieuradviesbureau met diensten op het gebied van interieur en styling. Ze is gediplomeerd interieurontwerper, verkoopstylist en professionele woningfotograaf. Fleur studeerde af als kleur- en interieuradviseur aan het Nimeto (vakschool voor vormgeving & styling) te Utrecht, nog aangevuld met een opleiding Bouwkunde. Daarnaast heeft ze jarenlange ervaring bij diverse designmeubelzaken. Stiekem kijkt ze bij mensen naar binnen omdat ze altijd nieuwsgierig is naar het interieur. Ook verkoopsites krijgen van haar veel aandacht. Haar conclusie is, dat de presentatie van de woningen vaak beter zou kunnen.
Fleur heeft ook interieuradvies gegeven voor bedrijven, horecagelegenheden, sportcomplexen en luxe jachtschepen.

Samen met Mary Kamstra voert zij uw opdrachten uit. Na studies Communicatie, PR & voorlichting en Makelaardij, was zij werkzaam in de reclame- en de modewereld. Behalve verkoopstyling is zij ook gespecialiseerd in het schrijven van blogs en (verkoop)teksten.

Met hun creativiteit, professionaliteit, inlevingsvermogen en enthousiasme kunnen ze een belangrijke hulp voor u zijn bij de verkoop van uw woning. Bij elke woonvraag creёert Interifleur een passend interieurontwerp. Wij maken van uw huis weer een thuis!

 

 

 

InteriFleur-Interieurontwerp-interieuradvies-interieurstyling-verkoopstyling-Nijmegen-1

 

 

 

Contact opnemen